Mascotte kostuums

Creëer interactie met een uniek kostuum voor jouw mascotte

Een mascotte, iedereen weet direct wat het betekent. Een persoon in een pak die de boel op probeert te fleuren, zonder maar één woord te zeggen. Met niet-verbale communicatie laat hij of zij mensen lachen. Naast dat de speler in het looppak, zo wordt een mascotte kostuum ook wel genoemd, moet beschikken over humor is een mooi kostuum ook aan te raden. Het is het eerste wat de bezoeker ziet en bepaald direct watvoor emotie er op zal spelen. Is het een schattige mascotte? Dan zal er liefdevol op worden gereageerd. Is het een wat duistere stoerdere mascotte? Die zal het juist bij de kleinere jongens erg goed doen. Zo kan een mascotte door het uiterlijk al een stemming bepalen.

Bij een slecht afgewerkt kostuum voor een mascotte ontbreekt er iets aan de verbeelding. Het moet kloppen. Door een kostuum te produceren dat precies aansluit op de wensen van de opdrachtgever behalen we de beste resultaten, dat is het overbrengen van het goede gevoel bij diegene die het kostuum te zien krijgen.

danoontje reclame looppak mascotte draak bedazzled
beemster koe kaas looppak mascotte bedazzled
danoontje looppak mascotte draak bedazzled
bollo de beer mascotte landal looppak bedazzled
kerst kerstbal looppak mascotte bedazzled roze oranje rood lichtjeskostuum

Met een mooie mascotte trek je alle aandacht

Eerst kijken we samen waar het kostuum voor zal worden gebruikt. Wanneer dat duidelijk is gaan we naar de tekentafel en krijgt u een eerste ontwerp te zien. Eventuele wijzigingen worden verwerkt voor we over gaan tot productie. Wanneer het kostuum van de mascotte geheel klaar is, heeft u een eindproduct in handen waar zowel u als uw bezoekers vrolijk van worden!

Wanneer u alle kleding van uw theatervoorstelling door ons laat creëren weet u zeker dat alles goed op elkaar aan zal sluiten. Dit zorgt voor een geheel. De bezoeker krijgt het gevoel dat de show klopt en goed in elkaar zit, dat is wat overgebracht moet worden.

Bij het gehele productieproces van ontwerp tot aflevering houden we de communicatielijnen kort. Veelvuldig contact tussen u als opdrachtgever en ons is noodzakelijk bij een kostuum dat voor professionele doeleinden zal worden gebruikt.

Heeft u vragen, wensen of wilt u een kostuum laten maken? Neem dan contact met ons op.

Bedazzled ontwerpt exclusieve mascottes op maat in eigen atelier

Bij het gehele productieproces van ontwerp tot aflevering houden we de communicatielijnen kort.

Deel met ons uw wensen

Om voor u aan de slag te gaan willen wij graag weten wat uw wensen zijn omtrent uw Mascotte, beleving en doel.

Vrijblijvende offerte en ontwerp

Zodra wij weten wat uw wensen zijn, sturen wij u een vrijblijvende offerte. En bij akkoord gaan we aan de slag met het ontwerp.

Productie en levering

Tijd om te ontspannen. Uw bestelling wordt conform afspraak gemaakt en geleverd.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen garanderen.