Specials-Decor

Steel de show met Specials & Decor

Zoals wij altijd zeggen: geen enkele wens is ons te gek. We halen er plezier uit om kostuums te creëren die nergens anders te zien zijn. Je kan het zo gek niet verzinnen of er is een kostuum voor te maken. Van gala voorstellingen tot een excentriek feest, van ruimtepak tot Formule1 pak. Bij ons is letterlijk alles mogelijk.

De kostuums worden altijd op maat gemaakt. Door het lichaam op te meten kan een perfecte pasvorm worden gegarandeerd. Zo wordt de drager niet belemmert in zijn of haar werk.

kerst decor kerstboom
holland casino cadeau dobbelsteen lingo
efteling decor tafel

Specials & decor op maat gemaakt

Voor ons geldt: geen enkele wens is te gek. We halen er plezier uit om kostuums te creëren die nergens anders te zien zijn. Je kan het zo gek niet verzinnen of er is een kostuum voor te maken. Van gala voorstellingen tot een excentriek feest, van ruimtepak tot Formule1 pak. Bij ons is letterlijk alles mogelijk.

Diegene die uw kostuum te zien krijgt zal dit bijblijven. Onze kostuums zien er professioneel uit, waardoor u opvalt tussen anderen.We hebben voor meerdere grote evenementen gewerkt met speciale verzoeken, zo ook voor tv-shows. Denk bijvoorbeeld aan Holiday on Ice en Sterren dansen op het ijs. Een kostuum ontwikkelen dat er prachtig uitziet maar tegelijkertijd functioneel is. Schaatsen en dansen op ijs is onmogelijk in een statische outfit. Hier werd veel van ons gevraagd, het eindresultaat mocht er dan ook zijn.  We kregen niets dan positieve reacties, van zowel de dragers van de kostuums als kijkers. Dat maakt ons iedere dag weer trots.

Naast kostuums kunt u ook voor decors bij Bedazzled terecht. Een mooie omgeving draagt bij aan de algehele indruk die een bezoeker krijgt. Een prachtig kostuum is stap 1, een mooi decor maakt het plaatje compleet. Wij hebben verschillende projecten mogen realiseren. Dit verschilt van kleinere projecten tot grote projecten voor onder andere de Efteling & Sinterklaas, voor ons blijft ieder project even belangrijk. Hoe groot de productie ook is, hoe gedetailleerd of grof het decor ook moet of mag zijn: alles wordt tot in de puntjes verzorgd. U ontvangt een decor waar mensen op kunnen schitteren, een decor dat de ‘wow-feeling’ omhoog haalt bij bezoekers!

Heeft u een speciaal kostuum nodig voor een komende activiteit? Of een prachtig decor waar uw figuranten op kunnen schitteren? Neem dan direct contact op, samen maken we er iets speciaals van!

Heeft u vragen, wensen of wilt u een kostuum laten maken? Neem dan contact met ons op.

Bedazzled ontwerpt speciale kostuums op maat in eigen atelier

Bij het gehele productieproces van ontwerp tot aflevering houden we de communicatielijnen kort.

Deel met ons uw wensen

Om voor u aan de slag te gaan willen wij graag weten wat uw wensen zijn omtrent uw speciale kostuum, beleving en doel.

Vrijblijvende offerte en ontwerp

Zodra wij weten wat uw wensen zijn, sturen wij u een vrijblijvende offerte. En bij akkoord gaan we aan de slag met het ontwerp.

Productie en levering

Tijd om te ontspannen. Uw bestelling wordt conform afspraak gemaakt en geleverd.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen garanderen.