Over Bedazzled

OVER ONS EN ONZE KOSTUUMS

Met jarenlange ervaring en een reputatie in de kostuumwereld is Bedazzled by Dian dé partner in het laten maken van kostuums. We overleggen met de klant, meten op, ontwerpen en produceren zelf. Uw wensen zetten we om in een uniek kostuum. Het is ons doel om u te laten schitteren in een kostuum waar de bezoeker het over een tijdje nog steeds heeft.

Van het begin van een creatie tot de oplevering staan we dichtbij de klant. Directe en snelle communicatie is volgens ons de sleutel tot succes. Tijdens het productieproces bieden wij de opdrachtgever geregeld de mogelijkheid langs te komen om de vordering te bewonderen. Zo kunnen eventuele wijzigingen worden opgemerkt en doorgevoerd. Alle kleding wordt gemaakt in ons atelier in het Noord-Brabantse Geldrop, net onder Eindhoven.

Dian van de Ven

Exclusieve kostuums made By Dian

VAKMANSCHAP IN LOOPPAKKEN EN MEER!

In de loop der jaren hebben we een flink aantal kostuums mogen maken voor de meest uiteenlopende activiteiten. Onze kostuums zijn te bewonderen geweest in vele tv-shows, denk hierbij aan Dancing on Ice en Sterren dansen op het ijs. Ook op festivals als Intents Festival waren mascottes aanwezig in onze kostuums. Het maakt ons ontzettend trots dat opdrachtgevers vertrouwen hebben in onze kunsten, en dat de verwachtingen telkens waargemaakt worden.

Promotie

Intens Festival

tovenaar mascotte looppak

Mascotte

Circus

Promotie

Bavaria

Ook u kan een kostuum laten maken voor uw evenement.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, laten we er samen een succes van maken!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen garanderen.