Theater & show kleding

Steel de show met exclusieve theater & show kleding

Een theatershow maakt pas indruk als de kostuums naadloos aansluiten op het verhaal dat overgebracht moet worden. Bij Bedazzled by Dian Designs weten we waar op gelet moet worden bij de productie van kostuums voor theatershows, en hoe we theaterkleding perfect aan laten sluiten op uw nieuwe show. Met 20 jaar ervaring in dit vakgebied deinzen wij nergens meer voor terug. Bij ons is werkelijk alles mogelijk, samen maken van uw show een succes!

Op onze website vindt u een flink aantal foto’s terug van reeds gemaakte kostuums voor de theaterwereld. Ieder kostuum is gemaakt op basis van de wensen van de klant. Voor u kunnen we ieder gewenst kostuum maken.

sterren dansen op het ijs remy bonjaski schaatsen holliday on ice televisie sbs6 rtl4 bedazzled
promotie dans festival mayworks goudenkostuum danseres hostess bedazzled

Mooie theater- & show kostuums blijven de bezoeker bij!

Een theatervoorstelling moet bijblijven in de gedachte van de bezoeker. Deze moet er na 5 jaar nog steeds vol bewondering over spreken op verjaardagen en andere gelegenheden. Om ervoor te zorgen dat een ervaring blijft hangen moet alles kloppen en moet de bezoeker van de ene in de andere verbazing vallen, bij een theatershow is een goed kostuum hierin onmisbaar. Het speelt in op het gevoel, het brengt de verbeelding tot leven en zorgt voor bewondering. Een goede zangeres die tijdens een theatervoorstelling in een prachtige, opvallende jurk zingt blijft langer hangen dan wanneer zij een onopvallend kostuum aan had gehad.

Iedere show is anders en vraagt om een andere kledingstijl. Wat iemand aan doet tijdens een show als sterren dansen op het ijs, trekt diegene niet aan tijdens een theatershow van Frozen. Bedazzled heeft, zoals in onder andere bovenstaande foto’s te zien is, ruime ervaring met het creëren van de meest uiteenlopende kostuums. Voor iedere theater-, televisie- of circusshow weten wij iets unieks te ontwerpen.

Wanneer u alle kleding van uw theatervoorstelling door ons laat creëren weet u zeker dat alles goed op elkaar aan zal sluiten. Dit zorgt voor een geheel en de gehele cast oogt daardoor meer op elkaar ingespeeld. De bezoeker krijgt het gevoel dat de show klopt en goed in elkaar zit, dat is wat overgebracht moet worden.

Bij het gehele productieproces van ontwerp tot aflevering houden we de communicatielijnen kort. Veelvuldig contact tussen u als opdrachtgever en ons is noodzakelijk bij een kostuum dat voor professionele doeleinden zal worden gebruikt.

Heeft u vragen, wensen of wilt u een kostuum laten maken? Neem dan contact met ons op.

Bedazzled ontwerpt exclusieve theaterkleding op maat in eigen atelier

Bij het gehele productieproces van ontwerp tot aflevering houden we de communicatielijnen kort.

Deel uw wensen

Om voor u aan de slag te gaan willen wij graag weten wat uw wensen zijn omtrent uw theaterkleding, beleving en doel.

Vrijblijvende offerte en ontwerp

Zodra wij weten wat uw wensen zijn, sturen wij u een vrijblijvende offerte. En bij akkoord gaan we aan de slag met het ontwerp.

Productie en levering

Tijd om te ontspannen. Uw bestelling wordt conform afspraak gemaakt en geleverd.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen garanderen.